Kosten

Bij Stichting Voor nu en Later streven we ernaar om waardevolle ondersteuning en diensten te bieden aan onze deelnemers, met als doel om hen te helpen bij het plannen en voorbereiden van belangrijke levenszaken. Om de kwaliteit en beschikbaarheid van onze diensten te waarborgen, vrijwilligers te werven en te scholen wordt aan deelnemers een een eigenbijdrage gevraagd.

Wat is een eigenbijdrage?

Een eigenbijdrage is een éénmalige financiële bijdrage die deelnemers betalen voor het gebruikmaken van de diensten en faciliteiten van Stichting Voor nu en Later. Deze bijdrage draagt bij aan de kosten van het aanbieden van diensten, professioneel advies en persoonlijke begeleiding.

Waarom vragen wij een eigenbijdrage?

Het vragen van een eigenbijdrage stelt ons in staat om onze diensten op een duurzame en kwalitatieve manier aan te bieden. Dit omvat onder andere het onderhouden van deskundige adviseurs, het ontwikkelen van educatieve materialen en het verzorgen van persoonlijke begeleiding voor onze deelnemers. Door een eigenbijdrage te vragen, kunnen we ervoor zorgen dat we blijven voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze deelnemers.

Transparantie en betaalbaarheid:

Bij Stichting Voor nu en Later hechten we veel waarde aan transparantie en eerlijkheid. De hoogte van de eigenbijdrage wordt duidelijk gecommuniceerd en is gebaseerd op de kosten van onze verschillende diensten. We streven ernaar om onze diensten betaalbaar te houden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de waardevolle ondersteuning die we bieden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen