Deelnemer worden bij Stichting Voor nu en Later

Wilt u na het lezen van de informatie op onze website aansluiten als deelnemer bij Stichting Voor nu en Later? Dan maken we graag een afspraak om persoonlijk kennis met elkaar te maken. Tijdens deze kennismaking horen wij graag wat uw wensen zijn en wat wij vanuit de Stichting u kunnen bieden. 

Om deelnemer te worden hebben wij een aantal gegevens* van u nodig. Deze gegevens vult u in op het inschrijfformulier die u hier kunt downloaden en uitprinten. Beschikt u niet over een printer of vindt u het prettiger om het formulier samen met ons in te vullen dan nemen wij het formulier mee bij ons bezoek aan u.

*We verzamelen uw NAW gegevens om uw identiteit te verifiëren en contact met u op te nemen indien nodig. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het specifieke doel waarvoor u ze verstrekt. We zullen uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden verstrekken, tenzij dit wettelijk vereis is. U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen volgens de geldende wetgeving inzake gegevensbescherming. Door uw NAW gegevens te verstrekken, stemt u in met het verzamelen en verwerken van deze gegevens zoals hierboven beschreven.

U kunt hier ons privacy protocol downloaden. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen