Vrijwilligers

 

Bij Stichting Voor nu en Later zijn vrijwilligers de onmisbare schakels.  De inzet van vrijwilligers is de levensader die onze missie voedt en onze impact vergroot. Zonder deze toegewijde mensen zou de Stichting niet kunnen bloeien en groeien. Samen bieden we ondersteuning wanneer het het hardst nodig is. Vrijwilligers bij de Stichting zijn meer dan vrijwilligers, zij zijn de kloppende hartslag van verbinding. Dankzij hen maken we een verschil, voor nu en later."

Stichting Voor nu en Later is een jonge, maar groeiende, organisatie en met dit gegeven zijn wij ons ook aan het oriënteren voor opleidings- en trainingsmogelijkheden voor onze vrijwilligers die aansluiten op de hulpvragen van de deelnemers.

Naast trainingen en scholingsmogelijkheden heeft de Stichting het nodige kennis en deskundigheid in huis om vrijwilligers te ondersteunen en begeleiden tijdens hun inzet. De vrijwilliger kan geconfronteerd worden met heftige situaties en daarin wil de Stichting hen goed in begeleiden en ondersteunen. Mocht er op een andere wijze een andere expertise nodig zijn dan zal deze ingezet worden door andere organisaties. 

Vrijwillig is niet vrijblijvend

Hoewel vrijwilligheid een keuze is, brengt het een gevoel van verantwoordelijkheid, betrokkenheid en toewijding met zich mee. Vrijwilligers begrijpen dat hun bijdragen een echte impact hebben en dat consistentie en betrouwbaarheid essentieel zijn. Daarom is vrijwilligheid niet vrijblijvend, maar eerder een bewuste en waardevolle toewijding.

Ben jij opzoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Wil jij zo nu en dan eens tijd vrijmaken voor de medemens?

Kom dan eens met ons in gesprek en wie weet kom jij het team versterken. We kijken uit naar je reactie. 
 
 
 
E-mailen
Bellen